WELCOME BLOG

Isnin, 6 September 2010

kenapa aku ni....

helopp.....bosan la arini....kenapa tah mungkin sebb aku demam kot..nak raya2 ade ke demam pe brang.....tp tu la hkikatnyer aku dah terdemam....dan aku kini dlm keadaan bad mood...ntah kenapa aku rse kan yg dri aku dah tk boleh nak berpura2 ceria mcm dlu walaupun aku dlm msalah...klu sebelum ni aku seorang yg pling mudah setel maslah nothing is personal..but now ak pun tk tau pe kategori aku skang...mcm2 ade dlm kepala ni...satu pun aku tk leh nak setel.....berserabut...aku rse aku berdiri seorg di kala ini...cewHH AYT SKEMA....huhu.....hurmm ye la klu org len mber yg tmpat mgadu mslah ade yg time hepi ade...mcm aku ni...mber tuk sume tu tk de wat mse ni....aku ade gak kwan steady tp dia tak sesuai kot tuk kau cite kan msalah aku skang....sebb ini berkaitan mslah leluarga....aku pun tak tau lah bnda yg kite tk sagka kan....aku sagka kan aku lah yg pling bhagia ramai adik bradik best...mak ade...ayah jer tk de tu jer kekuragan yg aku ingt fmily kitorang ade...tp bile aku makin besar mkin nmpak segla2 nye aku rse aku tak leh nak truskan...aku pun bukan ank yg baik atau adik yg baik...tp skurang2nyer smpi kt ctu je...aku berusaha nk jd yg terbaik...tp diorg tk nmpak pun aku......hurmm klu la aku ni tk de iman mesti aku dah memberontak...bru aku pham mcm ne budak2 zaman skang mudah sgt rosak akhlaknye.....ni jugak lah ragam manusia drah dging sndri pun leh jd malsah dlm kepala....hurm aku juga kesunyian....kenapa yer??...pe la nasib aku sebenarnya....sedihhh nye rse hati ni...kat spe mmpu aku mengadu....????...

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA....YA ALLAHHH LAME NYE TAK MENULIS DALAM BLOG NI...SERIUSLY RINDUUU....LEPAS DAPAT TACKLE BUDAK JIRAN...